“Wow!”, dat is kei gaaf roept Arthuur. Hij ziet in één oogopslag dat deze plek mooi is. Hij is gearriveerd op een bijzondere locatie die hem dat unieke vrijheidsgevoel geeft. Een nog weinig ontdekte parel. Dat is waar hij naar op zoek is en op deze plek vindt. Die nieuwe unieke indrukken beleeft hij hier. Met genoegen spreekt Arthuur uit “Dit is zo bijzonder om te beleven!”.

Ga ook buiten beleven, ontdekken en vrijheid ervaren. Met Arthuur is het buiten beleven, nieuwe indrukken opdoen en vrijheid ontdekken. Arthuur zijn avontuurlijke fietsroutes, wandelroutes, ruiterroutes en spel. Maar ook een spannende speurtocht App, een audiotour App of een interactief moordspel. Arthuur laat je buiten beleven dat verder gaat dan de begaande paden. Ga buiten op een unieke manier beleven met Arthuur routes, Arthuur spel App en Arthuur Audio Tours. Ga op pad met Arthuur! Buiten op een avontuurlijke manier beleven.

Arthuur Routes zijn fietsroutes en wandelroutes met de fictieve verhalen verteller Arthuur. Arthuur verteld op een avontuurlijke en aantrekkelijke wijze het verhaal van de regio, waar je als fietser of wandelaar doorheen fietst of wandelt. Onderweg liggen voor je ook nog eens leuke verassingen voor je klaar. Tijdens de routes kunnen interessante locaties worden ontdekt via opdrachten en puzzels. Dat kan met slim speurwerk op locatie of met de GPS of je Smartphone. Arthuur Routes zijn al beschikbaar in DrentheKop van DrentheWaterreijk SteenwijkerlandOverijssels Vechtdal en de Veluwe.