Arthuur's fietsrouteverhalen: het Vechtdal

Beleef en ontdek het Overijsselse Vechtdal samen met Arthuur op de fiets. Arthuur is tijdens de fietsroutes door het Vechtdal uw virtuele verteller. Zijn belevenissen en verhalen vertellen op een vlotte eigentijdse wijze de verhalen van het Vechtdal. Fietsen wordt daarom nog plezanter met de avontuurlijke Arthuur routeverhalen het Vechtdal.

Met deze Arthuur fietsroutes ontdekt u op plezante wijze de omgevingen en verhalen van Dalfsen, Ommen, Den Ham, Mariƫnberg, de Archemerberg, het Vilsterse Veld en boswachterij Staphorst. Vanzelfsprekend vertelt Arthuur u tijdens de fietsroutes de streekgeheimen en kunt u deze zelf beleven op bijzondere plekken in het Vechtdal.Ga daarom samen met Arthuur met de fiets op pad en beleef het mooie en soms spannende Vechtdal.

Arthuur fietsroutes het Vechtdal

het Vechtdal heeft drie fietsroutes met Arthuur routeverhalenDeze fietsroutes zijn:

  • "Arthuur, Donshandelaar van Dalfsen" laat het gebied ontdekken van de voormalige veengebieden van de Maatschappij van Weldadigheid, de Zwarte Dennen, het Vilstersche Veld en het bos van het Rechterense Veld.
  • " Arthuur, Ziener van Ommen" vertelt het bijzondere verhaal van Krisnamurti in Ommen. Met deze fietsroute wordt gefietst door de plaatsen Ommen, Dedemsvaart, Rheeze, Diffelen, MariĆ©nberg en uiteraard over de Besthmenerberg.
  • " Arthuur, Heelmeester van Den Ham" vertelt het opvallende verhaal van roofridders en de geneeskunst in het Vechtdal. Deze fietsroute gaat door de dorpen Lemeleverled, Lemele en uiteraard Den Ham.

Leuke verrassingen

Arthuur Routeverhalen heeft bij de fietsroutes niet alleen avontuurlijke verhalen maar ook nog eens plezante (gratis) verrassingen. Op verschillende locaties in het Vechtdal liggen voor u interessante verrassingen gereed. Ga de Arthuur fietsroutes het Vechtdal fietsen en ervaar welke plezante verassingen klaar liggen.

Startlocaties Arthuur fietsroutes het Vechtdal

Benieuwd naar deze Arthuur fietsroutes en routeverhalen het Vechtdal? Op ruim veertig locaties in de het Vechtdal kan gestart worden met een Arthuur fietsroute en het routeverhaal. Op de startlocaties kan vaak gratis de fietsroutekaart worden verkregen en de routeverhalen brochure met verrassingsbonnen bij de deelnemende horeca en verblijfsaccommodaties. De Arhuur startlocaties herkent u aan de Arthuur sticker bij de deelnemende bedrijven of kijk op de interactieve fietsroutekaart het Vechtdal op deze website. Met het oplossen van vragen en puzzels tijdens de Arthuur fietsroute kan met het Arthuur verhaalspel diverse geheimen van de het Vechtdal worden ontrafeld en leuke prijzen worden gewonnen.

Arthuur het Vechtdal App

De Arthuur fietsroutekaart het Vechtdal kan ook gratis als App voor alle smartphones worden gedownload. In plaats van de papieren Arthuur fietskaart wordt dan het Vechtdal met de smartphone beleefd en ontdekt. Kijk op de homepage van Arthuur.nl hoe u de App eenvoudig gratis installeert op uw smartphone. Fietsen wordt nog leuker met Arhuur fietsrouteverhalen App het Vechtdal