De lekkerste fietsroutes door Kop van Drenthe fiets je met de Arthuur routes streekproducten fietsroutes Kop van Drenthe. Met deze lekkerste fietsroutes ervaar je de unieke smaak van de Kop van Drenthe. De Kop van Drenthe heeft twee Arthuur routes streekproducten fietsroutes. Dat zijn Groeningen met een lengte van 70 kilometer en Weldadig van 68 kilometer. De streekproducten fietsroute Groeningen leid je door de stad Groningen, Haren, Onnen, Peize en Roden. Aan deze fietsroutes vind je tweeëntwintig streekproducten locaties. Dat zijn boerderijwinkels, brouwerijen, streekproducten winkels en ijsboerderijen. Zij verkopen pure en de lekkerste Drentse streekproducten. Proef het echte platteland van de Kop van Drenthe en ga met de fiets op pad.

vergeten groenten liggend naast elkaar op het veld

Lekkerste Drentse streekproducten

De lekkerste Drentse streekproducten vind je met de Arthuur routes Kop van Drenthe bij tweeëntwintig boerderijwinkels, streekproducten winkels en een bierbrouwerijen. Zij maken en verkopen onder andere groentes,(als aardappelen, asperges en oesterzwammen), vlees, (rundvlees van diverse rassen, geitenvlees en lamsvlees), zuivelproducten als yoghurt, melk en kaas. Maar ook koffie, ijs en bier.

De adressen van de tweeëntwintig deelnemende boeren en winkels vind je op deze pagina.

Arthuur routes Drents streekproductengerecht

In de Kop van Drenthe kun je nu ook met de Arthuur routes streekproducten fietsroutes een Drents streekproducten gerecht maken. Fiets je alle of bijna alle deelnemende boerderijwinkels en streekproducten winkels langs dan koop je daar de ingrediënten voor een lekker Drents streekproducten gerecht. Het gerecht vind je op deze pagina.