Ook met je smartphone op pad met Arthuur

Buiten beleven met Arthuur routes kan ook met de gratis fietsroute App op de smartphone. Download daarvoor gratis de gewenste Arthuur fietsknooppuntenkaart.

Arthuur routes fietsen met de route App doe je door gratis de Avenza Maps App Logo Avanza Maps als pointer en met tekst met naamop je smarthone of tablet te installeren. Deze App is te installeren op Iphones, Ipads en toestellen met het Android besturingssysteem.

Download gratis fietsroute App

Voor installatie van de route App en de Arthuur fietskaart met fietsroutes lees hieronder de instructies.

1. Installeer gratis de App Avenza Maps op je smartphone: Scan daarvoor de QR code, links op deze pagina, met een QR reader of camera op smartphone of tablet. Scannen lukt niet? Ga dan naar deze website

2. Installeer de gewenste Arthuur fietsknooppuntenkaart: Zoek daarvoor in de Avenza Map App Store naar de gewenste Arthuur fietsknooppuntenkaart en plaats deze in je winkelmand. Koop daarna gratis de Arthuur fietsknooppuntenkaart die je wil installeren

Installeren van de gewenste gratis Arthuur routes fietsknooppuntenkaart op je smartphone en of tablet kan ook door op de onderstaande links te klikken.

Arthuur fietsroutes Drenthe                     : Klik hier

Arthuur fietsroutes Kop van Drenthe       : Klik hier

Arthuur fietsroutes Twente                      : Klik hier

Arthuur fietsroutes het Vechtdal              : Klik hier

Arthuur fietsroutes de Veluwe                 : Klik hier

Arthuur fietsroutes Weerribben-Wieden : Klik hier

Wij wensen je veel fietsplezier met de gratis Arthuur routes fietsknooppuntenkaart op je smartphone.