Ook met de smartphone op pad met Arthuur

Buiten beleven met de Arthuur Routes kan ook met de gratis route App op de smartphone. Daarvoor kan gratis de gewenste Arthuur fietsknooppuntenkaart worden gedownload.

Arthuur Routes fietsen met de route App doet u door gratis de Avenza Maps App op de smarthone of tablet te installeren. Deze is te installeren op Iphones en toestellen met het Android besturingssysteem. Ga daarvoor met uw smartphone of tablet naar de Apple App Store of Google Play.

Download gratis route App

Download daarvoor hier gratis de Avenza Map App, door onderstaande QR codes te scannen met uw Iphone, Ipad of Android smartphone en download direct gratis ook de fietsknooppuntenkaarten.

1. Installeer gratis de App Avenza Maps op uw smartphone: Scan daarvoor de QR code met een QR reader of camera of surf naar deze website

2. Installeer de gewenste Arthuur fietsknooppuntenkaart: Scan daarvoor de onderstaande QR code op deze website of zoek in de Avenza Maps App onder Store naar Arthuur fietsknooppuntenkaart.

Installeren van de gewenste gratis Arthuur fietsknooppuntenkaart op smartphone en of tablet kan ook door op onderstaande links te klikken.

Arthuur Drenthe                     : Klik hier

Arthuur Kop van Drenthe      : Klik hier

Arthuur Twente                      : Klik hier

Arthuur het Vechtdal              : Klik hier

Arthuur de Veluwe                 : Klik hier

Arthuur Weerribben-Wieden : Klik hier

Wij wensen u veel fietsplezier met de gratis Arthuur fietsknooppuntenkaart op uw smartphone.