Fiets routes door Nederland

Fiets routes door Nederland zijn zeer bekend en worden veel gefietst. Nederland wordt dan ook wel fietsland genoemd. Veilige en mooie fietspaden, heerlijk vlak en je fietst door zeer verschillende en fraaie omgevingen. Ook het uitgebreide fietsknooppunten netwerk met de fietsknooppunten bij veel markante locaties dragen bij aan een plezant dagje uit op de fiets. Arthuur Routes zijn door ons uitgezochte fietsroutes in zes verschillende interessante regio’s in Nederland. Bijzonder aan de Arthuur Routes zijn de regionale avontuurlijke verhalen en luisterplek verhalen (podcasts) voor de smartphone die je kunt lezen en beluisteren tijdens je fietsroutes. Arthuur Routes vind je in zeven regio’s in Nederland. Die regio’s staan hieronder vermeld.

fietsen door Drenthe het Mantingerzand, Arthuur luisterplek (podcast).

Fiets routes Drenthe

Fiets routes Drenthe gaan langs de vele fraaie en meest markante plekken in Drenthe. Bij de vijf Arthuur Routes in Drenthe leest u een aansprekend en stoer Drents verhaal. Die verhalen bij de fiets routes die door Drenthe gaan vertellen op een aantrekkelijke wijze het verhaal van Drenthe. Beluister onderweg ook het verhaal van de plek op de Arthuur luisterplekken (Podcasts). De vijf Arthuur Routes met de fiets door Drenthe staan op de uitgaven van Arthuur Routes Drenthe en Arthuur Routes Kop van Drenthe.

Fiets routes het Vechtdal Overijssel

Afbeelding van fietspad tussen eiken in lenteblad

Fiets routes door het Vechtdal in de provincie Overijssel gaan vanzelfsprekend langs de mooiste en bijzondere plekken in het Vechtdal. Ook bij de Arthuur Routes door het Vechtdal leest u boeiende streekverhalen. Met deze verhalen leert u de omgeving van Dalfsen, Ommen, Den Ham, Hardenberg, Dedemsvaart en Lemele beter kennen. Fiets ook deze mooie fietsroutes door het Vechtdal. Deze routes vindt u op de Arthuur Routes het Vechtdal.

Fiets routes Twente

Met de fiets routes Twente fiets je uiteraard langs de mooiste en meest markante locaties van Twente in de provincie Overijssel. Bij de Arthuur Routes Twente leest u een interessant Twents streekverhaal. Zo leert u op de fiets de omgeving van De Lutte, Denekamp, Oldenzaal, Ootmarsum, Tubbergen, Hengelo en Weerselo beter kennen. Fiets ook eens deze Arthuur Routes Twente. Deze fiets routes vindt u op de Arthuur Routes Twente.

Fiets routes Veluwe

Fietsroute Veluwe met fietsers die Arthuur fietsroute Veluwe fietsen.
fietsen over de Veluwe

Met de fiets routes Veluwe wordt gefietst langs fraaie en markante locaties op de Veluwe. Ook met de Arthuur Routes Veluwe fiets u langs die fraaie en bijzondere plekken. Daarbij krijgt u ook nog eens een interessant Veluws streekverhaal. Zo leert u de omgeving van Ermelo, Garderen, Harderwijk, Nunspeet, Nunspeet en Elspeet beter kennen. Ga op pad met Arthuur en ontdek op de fiets de Veluwe. Deze Arthuur Routes vindt u op de Arthuur Routes Veluwe.

Weerribben Wieden fiets routes

Fietsen door De Wieden nabij Wanneperveen

Weerribben Wieden fiets routes gaan door een bijzonder en uniek landschap. Arthuur Routes neemt u mee door dit fraaie Nationale Park met drie aantrekkelijke fiets routes. Bij deze routes krijgt u ook nog eens mooie regionale verhalen. Tijdens de fietsroutes Weerribben Wieden Giethoorn is Arthuur namelijk uw virtuele verteller. Zijn verhalen vertellen op een vlotte wijze de verhalen van Nationaal Park de Weerribben.
Aangekomen op diverse markante plekken in de Weerribben Wieden beluisterd u daar het verhaal van die plek met de Arthuur luisterplek verhalen (podcasts) met uw smartphone. Deze Arthuur Routes vindt u op Arthuur Routes Weerribben Wieden.

Fiets route Almelo

Twee fietsers die langs het kanaal van Almelo naar Nordhorn fietsen

De Arthuur fiets route Almelo Twente gaat door een uniek gebied. De Arthuur Routes fietsroute neemt je op de fiets mee door het bijzondere gebied rondom Almelo. De regio Almelo ontdek je met twee mooie routes. Eén van die fietsroutes verteld je het geheim van de grote rijkdommen in Twente. Tijdens deze Arthuur Route is Arthuur de virtuele verteller. Zijn verhaal vertelt op vlotte wijze het geheime verhaal van Almelo en Twente.
Deze Arthuur Route is te vinden op Arthuur Route Almelo.

De Arthuur fietsroutes Almelo zijn helaas niet meer in gedrukte vorm beschikbaar. Wel online, zie deze website.

Arthuur wenst je veel fietsplezier met de Arthuur Routes in de huidige zes Arthuur fietsregio’s in Nederland.

Nog meer fietsroutes zijn te vinden op de website van De Vries Kartografie bv. Makers en uitgevers van Buiten Beleving met de fiets, wandelend, te paard en met de auto. Dat zowel offline (gedrukt en geprint), online(web) en ook als App.