Skip to content

Arthuur is Buiten Beleven!

“Wow!, dat is kei gaaf” roept Arthuur. Hij ziet in één oogopslag dat deze plek mooi is. Een nog weinig ontdekte parel. Hij is gearriveerd op een bijzondere plek die hem dat gevoel van vrijheid geeft. Dat is waar hij naar op zoek is en op deze plek vindt. Met genoegen spreekt Arthuur uit “Dit is zo bijzonder om te beleven!”.

Ga ook buiten beleven, ontdekken en vrijheid ervaren. Met Arthuur is het buiten beleven, nieuwe indrukken opdoen en vrijheid ervaren. Arthuur zijn avontuurlijke fietsroutes, wandelroutes en spel. Maar ook een spannende speurtocht, een audiotour of een interactief moordspel. Arthuur laat je buiten beleven dat verder gaat dan de begaande paden.

Ga daarom op pad met Arthuur!

Arthuur routes

Fietsknooppuntenkaart Drenthe Arthuur uitsnede cover

DRENTHE

De Arthuur fietsroutes gaan langs de mooiste en meest interessante locaties in Drenthe. Bij de fietsroutes leest u een aansprekend en stoer Drents verhaal.

Fietsknooppuntenkaart Kop van Drenthe Arthuur uitsnede cover

KOP VAN DRENTHE

In de omgeving van Roden, Norg en Veenhuizen kunt u de ‘Handelaar van Mensinge’. volgen en bij Annen, Tynaarlo, Paterswolde, Haren en Zuidlaren ‘Steenheer van De Hondsrug.’

Fietsknooppuntenkaart Twente Arthuur uitsnede cover

TWENTE

Fiets mee en beleef het verhaal van de Smokkelaar van Ootmarsum of de Wolvenjager van Twente. Geniet van de fietsroute op de grens van Duitsland.

Fietsknooppuntenkaart het Vechtdal Overijssel

HET VECHTDAL OVERIJSSEL

Drie mooie fietsverhalen in een prachtig landschap. De Donshandelaar van Dalfsen, De Ziener van Ommen en De Heelmeester van Den Ham.

Fietsknooppuntenkaart Veluwe Gelderland

DE VELUWE

De Veluwe heeft drie fietsroutes met Arthuur Routeverhalen: Arthuur Zandgraaf van de Veluwe, Arthuur Houthakker van Ermelo en Arthuur Heksenjager van de Veluwe.

Fietsknooppuntenkaart Weerribben-Wieden Arthuur uitsnede cover

WEERRIBBEN-WIEDEN

Ontdek Nationaal Park de Weerribben-Wieden en leer de omgeving van Giethoorn, Blokzijl, Oldemarkt, Vollenhove, Wanneperveen kennen.

Arthuur, Fietsroutes met avontuurlijke verhalen.

Arthuur Routes zijn fietsroutes en wandelroutes met de fictieve verhalen verteller Arthuur.

Arthuur verteld op een aantrekkelijke en plezante wijze het verhaal van de regio, waar je als fietser of wandelaar doorheen fietst of wandelt. De bijzondere verhalen die iedere regio heeft worden verteld door Arthuur. Een fictieve verhalen verteller die de mooie verhalen van idere regio verteld. Samen met de Arthuur fietsroute en het Arthuur Routeverhaal wordt de regio op een plezante wijze met de fiets of wandelend ontdekt

Op pad met de Arthuur fietsroute liggen ook nog eens interessante verassingen voor je klaar. Met de Arthuur fietsroutes worden zo interessante locaties ontdekt. Met opdrachten en puzzels kunnen deze verrassingslocaties verder worden ontdekt. Dat kan met slim speurwerk op locatie of met de GPS op je Smartphone. Arthuur Routes zijn al beschikbaar in Drenthe, Kop van Drenthe, het Overijssels Vechtdal, Twente, de Veluwe en Nationaalpark Weerriben-Wieden.

Designed using Unos. Powered by WordPress.