Arthuur's fietsroutespel

Met het Arthuur fietsroutespel wordt het routeverhaal nog levendiger en avontuurlijker. Onderweg komt u op verschillende locaties, waar u opdrachten en puzzels kunt uitvoeren en oplossen, die in het routeverhalen boekje staan. Met de juiste oplossing van alle puzzels en opdrachten in de route kunnen de geheimen van de regio ontrafeld worden en heeft u de mogelijkheid interessante prijzen te winnen.

Het Arthuur fietsroutespel kan met zijn tweeën, drieën of in groepsverband worden gefietst en gespeeld. Groepen kunnen ook tegen elkaar spelen. Zo wordt het Arthuur fietsrouteverhaal een plezante en uitdagende fietstocht.

Doe mee met het Arthuur fietsroutespel en los de puzzels en opdrachten op tijdens de route en vul de antwoorden hieronder in of ga naar de de Arthuur route facebookpagina. Mailen van de antwoorden mag ook naar.

De startlocaties van de Arthuur fietsrouteverhalen en het Arthuur routespel staan onder de pagina Arthuur routes.

Doe mee met het Arthuur routespel

Kies hieronder uw route en vul uw antwoorden in.

(Over de antwoorden en uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Eigenaren en medewerkers van deelnemende bedrijven in de Arthuur routes zijn uitgesloten in het winnen van prijzen).