Bij boeiende locaties horen luisterplek verhalen (podcasts). Luister daarom bij bijzondere plekken in zowel Drenthe en Nationaal Park Weerribben Wieden naar boeiende verhalen van de plek met de Arthuur luisterplek verhalen (podcast). De luisterplek verhalen beluister je eenvoudig met de smartphone. Op de luisterplekken wordt vertelt waarom deze plekken zo bijzonder zijn en waarom voor Arthuur die plek zo boeiend is. Zo ontdekt u als fietser en wandelaar ook luisterend het bijzondere en wetenswaardige van de bezienswaardigheid waar langs gefietst wordt.

Arthuur luisterplek verhalen (podcast) kunnen op deze pagina beluisterd worden of door het scannen van de QR code op de Arthuur fietsknooppuntenkaarten van Drenthe en de Weerribben Wieden. De QR code staat ook in de routeverhalenbrochure.

De Arthuur luisterplekken staan op de Arthuur fietsknooppuntenkaarten aangegeven met het symbool . Fietst u langs een luisterplek scan dan de QR code op de Arthuur fietsknooppuntenkaart. Op die plek beluisterd u dan met de smartphone het verhaal van die plek. Dat luisterverhaal verteld dan ter plekke meer over wat u ziet.

Arthuur luisterplek verhalen Weerribben – Wieden

Klik op het driehoekje op de drie onderstaande audiobalken voor het luisteren naar de drie luisterplek verhalen in de fietsroute Arthuur en het geheime tunnelgraversgilde van Vollenhove

Arthuur luisterplek Vollenhove : De geheime toegangsdeur van het tunnelgraversgilde
Arthuur luisterplek Gemaal A.F. Stroink : Droge voeten in de geheime tunnels.
Arthuur luisterplek Sint Jansklooster : Lustoord voor de bisschoppen?

Klik voor de drie luisterplek verhalen in de fietsroute Arthuur ,Geitenfluisteraar van Giethoorn op onderstaande audiobalken.

Arthuur luisterplek Grandcafé Fanfare
Arthuur luisterplek Kolderveen : Een gestrande kerk?
Arthuur luisterplek Giethoorn : Is het Giethoorn of Geythorn?

Tenslotte, klik voor het beluisteren van de twee luisterplek verhalen in de fietsroute Arthuur, Rietbrouwer van Paasloo ook hier op onderstaande twee audiobalken.

Arthuur Luisterplek Kalenberg
Arthuur luisterplek Paasloo : Geheimzinnige kunstbunker

Arthuur Luisterplek verhalen Drenthe

Klik op het driehoekje op de twee onderstaande audiobalken voor het luisteren naar de twee luisterplek verhalen in de fietsroute Arthuur, Lekenbroeder van Smalbroek.

Arthuur luisterplek Assen : TT Circuit Assen
Arthuur luisterplek Mantinge : Mantingerzand

Klik voor de twee luisterplek verhalen in de fietsroute Arthuur ,Steenheer van de Hondsrug op onderstaande audiobalken,

Arthuur luisterplek Bronneger/Drouwen : Mystieke Steenhopen
Arthuur luisterplek De Kiel : Zeven Markensteen

Arthuur Luisterplek verhalen ook op Youtube

Nog niet uitgeluisterd? De Arthuur luisterplek verhalen (podcasts) zijn ook te vinden op Youtube.com. Kilk voor het luisteren van de verhalen op Youtube.com op de onderstaande titels.

Luisterplek verhalen Weerribben-Wieden
Luisterplek verhalen Drenthe

Op steeds meer locaties in de Arthuur fietsroutes kunnen op luisterplekken Arthuur luisterverhalen beluisterd worden. Arthuur wenst u daarom naast fietsplezier ook veel luisterplezier tijdens de fietsroute.