Ook met de smartphone op pad met Arthuur

Buiten beleven met Arthuur Routes kan ook met de gratis fietsroute App op de smartphone. Download daarvoor gratis de gewenste Arthuur fietsknooppuntenkaart.

Arthuur Routes fietsen met de fietsroute App doe je door gratis de Avenza Maps App op je smarthone of tablet te installeren. Deze App is te installeren op Iphones, Ipads en toestellen met het Android besturingssysteem. Ga daarvoor met je smartphone of tablet naar de Apple App Store of Google Play en download daar de Avenza Map App

Download gratis fietsroute App

Download daarvoor gratis de Avenza Map App, door de hier links staande QR codes te scannen met je Iphone, Ipad of Android smartphone. Download daarna dan ook direct de gewenste fietsroutes en de gratis fietsknooppuntenkaart. Voor installatie van de route App en fietskaart met fietsroutes zie instructies hieronder.

1. Installeer gratis de App Avenza Maps op je smartphone: Scan daarvoor de QR code, links op deze pagina, met een QR reader of camera op smartphone of tablet. Scannen lukt niet? Ga dan naar deze website

2. Installeer de gewenste Arthuur fietsknooppuntenkaart: Scan daarvoor de QR code links op de pagina van deze website of zoek in de Avenza Maps App. Zoek in de Store naar de Arthuur fietsknooppuntenkaart.

Installeren van de gewenste gratis Arthuur Routes fietsknooppuntenkaart op smartphone en of tablet kan ook door op onderstaande links te klikken.

Arthuur fietsroutes Drenthe                     : Klik hier

Arthuur fietsroutes Kop van Drenthe      : Klik hier

Arthuur fietsroutes Twente                      : Klik hier

Arthuur fietsroutes het Vechtdal              : Klik hier

Arthuur fietsroutes de Veluwe                 : Klik hier

Arthuur fietsroutes Weerribben-Wieden : Klik hier

Wij wensen je veel fietsplezier met de gratis Arthuur Routes fietsknooppuntenkaart op je smartphone.