Op avontuur met Arthuur!

Fietsroutes met een avontuurlijk verhaal

Ga mee met Arthuur op de fiets en beleef en ontdek samen met Arthuur op avontuurlijke wijze de regio.

Arthuur is tijdens de fietsroute uw fictieve verteller. Zijn belevenissen en verhalen geven op een vlotte manier het verhaal van de regio weer. Fietsen wordt daarom nog leuker met de Arthuur fietsrouteverhalen.

De Arthuur fietsroutes gaan langs de mooiste en meest interessante locaties in de regio. Tijdens de route krijgt u een streekverhaal te lezen. U leert zo beter de omgeving kennen.

Uiteraard vertelt Arthuur dan de streekgeheimen en u kunt deze ontdekken op mooie plekken. Ga samen met Arthuur met de fiets op pad.

De Arhuur startlocaties herkent u aan de Arthuur sticker bij de deelnemende bedrijven. De Arthuur fietsrouteverhalen kunnen met zijn tweeën, drieën of in groepsverband worden gefietst.
Met het Arthuur verhaalspel kunnen puzzels en opdrachten worden uitgevoerd, waarmee geheimen van de regio worden ontrafeld en leuke prijzen kunnen worden gewonnen.

 • Arthuur route: Overijssels Vechtdal

  Arthuur fietsroute verhalen het Overijssels Vechtdal

  Ontdek nu ook het Vechtdal met Arthuur Routeverhalen fietsroutes. Ga samen met Arthuur met de fiets op pad en beleef het mooie en soms spannende Overijssels Vechtdal, De mooie en soms spannende Arthuur fietsroutes voeren je door een afwisselend en enerverend landschap in het Vechtdal, Reestdal en Reggevallei. De omgeving van de Archemerberg, Lemele, Lemelerveld en Den Ham ontdekt u met het fietsroute verhaal "Arthuur, Heelmeester van Den Ham." Beerze, Rheeze, Dedemsvaart en Ommen beleeft u met "Arthuur, Ziener van Ommen". Tenslotte ontdekken van de bossen, de heidevelden en het veen in het Vechtdal en het Reestdal doet u met "Arthuur, Donshandelaar van Dalfsenā€ via de plaatsen Dalfsen, Nieuwleusen, Balkbrug en Vilsteren. Lees verder

 • Arthuur route: Waterreijk Steenwijkerland

  Vernieuwde Arthuur fietsroutes: Waterreijk Steenwijkerland

  Ga samen met Arthuur met de fiets op pad en beleef het mooie en soms spannende Waterreijk Steenwijkerland.

  Arthuur fietsroutes Waterreijk Steenwijkerland (Kop van Overijssel) zijn vernieuwd en heeft drie vernieuwde fietsroutes met Arthuur routeverhalen.
  De omgeving van Giethoorn, Steenwijk en Woldberg ontdekt u met het verhaal "Arthuur, Geitenfluisteraar van Giethoorn." De Wieden, Blokzijl, Sint-Jansklooster en Vollenhove beleeft u met "Arthuur en het geheime Tunnelgraversgilde." De derde fietsroute met verhaal vertelt u over Nationaalpark De Weerribben met Kalenberg, Ossenzijl, Oldemarkt en Paasloo met de "Rietbrouwers van Paasloo." 

  Lees verder

 • Arthuur route: Drenthe

  Vernieuwde Arthuur fietsroutes Drenthe

  Beleef en ontdek Drenthe op de fiets samen met Arthuur. Arthuur is tijdens de fietsroute uw virtuele verteller. Zijn belevenissen en verhalen vertellen op een vlotte wijze de verhalen van Drenthe. De Arthuur fietsroutes gaan uiteraard langs de mooiste en meest interessante locaties in Drenthe. Bij de fietsroutes leest u een aansprekend en stoer Drents verhaal.

  Drenthe heeft nu twee fietsroutes met Arthuur routeverhalen. Tevens is de fietskaart gecombineerde met de Tour de TT fietsroute. Ervaar de oude TT routes in Drenthe. De omgeving van Assen, Hijken, Hooghalen, Orvelte en Westerbork ontdekt u met het Arthuur fietsverhaal "Lekenbroeder van Smalbroek." De Hondsrug ontdekt u met "Steenheer van De Hondsrug."

 • Arthuur route: Kop van Drenthe

  Arthuur's routeverhalen, ook in de Kop van Drenthe

  Ga samen met Arthuur met de fiets op pad en beleef het mooie en soms spannende Kop van Drenthe.

  De Kop van Drenthe heeft nu twee fietsroutes met Arthuur routeverhalen. De omgeving van Roden, Norg, Veenhuizen en Vries ontdekt u met het verhaal "Handelaar van Mensinge". De Hondsrug beleeft u met "Steenmeester van De Hondsrug".

  Lees verder

 • Arthuur route: Veluwe

  Arthuur's routeverhalen, ook op de Veluwe

  Ontdek de Veluwe ook met Arthuur's Routeverhalen. De mooie en soms spannende Arthuur fietsroutes vind je ook op de Veluwe.

  Ga daarom samen met Arthuur met de fiets op pad en geniet van de Veluwe. De Veluwe heeft drie fietsroutes met Arthuur routeverhalen. De omgeving van Hierden, Hulshorst en Nunspeet ontdekt u met het fietsroute verhaal "Arthuur, Zandgraaf van de Veluwe." Ermelo, Putten en Speuld beleeft u met "Arthuur, Houthakker van Ermelo". Tenslotte de bossen en heidevelden van Elspeet, Vierhouten en Nunspeet beleeft u met "Arthuur, Heksenjager van Nunspeet."

  Lees verder

 • Arthuur fietsroute verhalen Twente

  Nieuw : Arthuur fietsroute verhalen Twente

  Ontdek nu ook Twente met Arthuur Routeverhalen fietsroutes. Ga samen met Arthuur met de fiets op pad en beleef het mooie en soms spannende Twente, Landgoed van Nederland. De mooie en soms spannende Arthuur fietsroutes voeren je door het afwisselende en enerverende landschap van Twente.

  Dal van de Mosbeek, Het Springendal, Ootmarsum, Tubbergen en Denekamp ontdekt u met het fietsroute verhaal "Arthuur, Smokkelaar van Ootmarsum." Het Lutterzand, De Lutte, Oldenzaal en Het Hulsbeek beleeft u met "Arthuur, de laatste Wolvenjager van Twente". Tenslotte het glooiende Twentse coulissen landschap ontdekken doet u met de fietsroutes Gildehasu Dinkel en Natuurlijk Twente.

  Lees verder

Download Arthuur fietsroutes als App

1. Installeer gratis App PDF Maps: scan de QR code of surf naar deze website
PDF Maps App
Download de route App
Android
Download de route App
Apple

2. Installeer gratis Arthuur Fietskaart

Download de route Drenthe
Arthuur Drenthe
Download de route Kop van Drenthe
Arthuur Kop van Drenthe
Download de route Weerribben-Wieden
Arthuur Weerribben-Wieden
Download de route Twente
Arthuur
Twente

Download de route Veluwe
Arthuur
Veluwe
Download de route Vechtdal
Arthuur
Vechtdal

Of zoek in de mapstore in PDF Maps. Selecteer: Tourist, Europe, Netherlands en zoek op de kaart of met zoekterm: Arthuur.